Veel installatiebedrijven willen graag direct of indirect groeien, maar de huidige personeelstekorten spelen daarbij een belangrijke rol en maken dat volgens u wellicht onmogelijk. Of misschien wilt u helemaal geen extra werknemers aannemen vanwege de toenemende complexiteit dat het met zich meebrengt. De juiste software stroomlijnt uw dagelijkse werkzaamheden en automatiseert waar mogelijk, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke dingen. We leggen u graag uit hoe het werkt.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft besloten om de definitieve ingangsdatum uit te stellen naar 1 januari 2023. Oorspronkelijk is de Gasketelwet al sinds 1 oktober 2020 van kracht, maar er gold nog een overbruggingsperiode voor installatiebedrijven. Die overbruggingsperiode is nu dus automatisch verlengd met negen maanden. Benieuwd wat dit voor uw bedrijf betekent? We leggen het graag aan u uit.

Het hebben van inzicht in en overzicht over uw bedrijfsprocessen en werkzaamheden is cruciaal voor het runnen van een goede business. Power BI is de Business Intelligence tool van Microsoft om uw bedrijf te analyseren en gegevens te visualiseren. Uiteraard kent het werken met Power BI verschillende voordelen. We leggen het graag aan u uit.

Zoals u wellicht weet komt Microsoft jaarlijks in april en oktober met twee grote updates voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, de zogenoemde ‘Waves’. Oktober staat voor de deur en dat betekent dat Business Central bijna geüpdatet wordt met de Wave Oktober 2021. In deze BC Wave zitten een aantal nieuwigheden waar u als bedrijf zeker voordeel uit haalt. We leggen het graag aan u uit.

Als u werkzaam bent in de service & installatiebranche heeft u dagelijks te maken met artikelen en bijbehorende artikelinformatie van verschillende leveranciers. Om artikelbeheer eenvoudig te houden, maakt u gebruik van de informatie die aanwezig is in de 2BA datapool. Het gebruik van deze datapool kent verschillende voordelen. We leggen het graag aan u uit.

Het is u vast bekend dat de populariteit van bedrijfssoftware in de cloud de afgelopen jaren enorm toeneemt. Hoewel we u al verschillende keren hebben laten zien wat de voordelen van een software in de cloud zijn, is het logisch dat u vraagtekens zet bij de relatief nieuwe cloud. We pakken de vijf meest gehoorde twijfels over bedrijfssoftware in de cloud erbij en laten u graag zien waarom u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Als uw organisatie toe is aan een nieuwe bedrijfssoftware, is één van de eerste vragen vaak of u voor een on-premise of SaaS-oplossing gaat. Tegenwoordig wint een SaaS-oplossing in de cloud het van de on-premise software als het gaat om populariteit. Maar is een SaaS-oplossing ook de beste keuze voor uw organisatie? En wat is eigenlijk het verschil tussen on-premise en SaaS? We leggen het graag aan u uit.

Vaak worden verouderde bedrijfssoftwarepakketten nog vaak lange tijd gebruikt, terwijl u met een up-to-date systeem uw klanten onder andere beter van dienst kan zijn. Het is logisch dat u opziet tegen het implementatieproces van een nieuw systeem. Zolang uw huidige systeem nog prima werkt is er niks aan de hand, maar zodra uw systeem tekenen van veroudering begint te geven is het noodzakelijk om hierop zo snel mogelijk te reageren. We leggen graag aan u uit wanneer u uw huidige bedrijfssoftware moet vervangen.

Het is u wellicht niet ontgaan dat werken in de cloud de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Door te werken in de cloud heeft u als gebruiker de mogelijkheid om overal en altijd uw gegevens te raadplegen via elk device met internet. Hoewel de cloud de laatste jaren zo populair is, vragen veel bedrijven zich wel af hoe veilig hun gegevens zijn. De zorgen zijn natuurlijk logisch, aangezien niemand zit te wachten op hackers die er met de gegevens vandoor gaan. We leggen u graag uit welke maatregelen er worden genomen om uw gegevens veilig te stellen.

Hoewel Software-as-a-Serice (SaaS) al enige tijd bestaat, is het nog steeds de oplossing van de toekomst en zijn er nog altijd een groeiend aantal bedrijven die de overgang naar een SaaS-oplossing overwegen. Als u kiest voor een SaaS-software, is een van de belangrijkste kenmerken dat de software niet langer op uw eigen server wordt geïnstalleerd. De oplossing staat op de server van de leverancier en kan via elk device met internet worden geraadpleegd. Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor een SaaS-software. We leggen het graag aan u uit.