Vaak worden verouderde bedrijfssoftwarepakketten nog vaak lange tijd gebruikt, terwijl u met een up-to-date systeem uw klanten onder andere beter van dienst kan zijn. Het is logisch dat u opziet tegen het implementatieproces van een nieuw systeem. Zolang uw huidige systeem nog prima werkt is er niks aan de hand, maar zodra uw systeem tekenen van veroudering begint te geven is het noodzakelijk om hierop zo snel mogelijk te reageren. We leggen graag aan u uit wanneer u uw huidige bedrijfssoftware moet vervangen.

Het is u wellicht niet ontgaan dat werken in de cloud de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Door te werken in de cloud heeft u als gebruiker de mogelijkheid om overal en altijd uw gegevens te raadplegen via elk device met internet. Hoewel de cloud de laatste jaren zo populair is, vragen veel bedrijven zich wel af hoe veilig hun gegevens zijn. De zorgen zijn natuurlijk logisch, aangezien niemand zit te wachten op hackers die er met de gegevens vandoor gaan. We leggen u graag uit welke maatregelen er worden genomen om uw gegevens veilig te stellen.

Hoewel Software-as-a-Serice (SaaS) al enige tijd bestaat, is het nog steeds de oplossing van de toekomst en zijn er nog altijd een groeiend aantal bedrijven die de overgang naar een SaaS-oplossing overwegen. Als u kiest voor een SaaS-software, is een van de belangrijkste kenmerken dat de software niet langer op uw eigen server wordt geïnstalleerd. De oplossing staat op de server van de leverancier en kan via elk device met internet worden geraadpleegd. Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor een SaaS-software. We leggen het graag aan u uit.

De populariteit van bedrijfssoftware in de cloud neemt de laatste tijd sterk toe. Zeker nu we al een jaar veel thuis werken, is het een handige manier om op elke locatie al uw bedrijfsgegevens te raadplegen. Indien u gebruik maakt van een online pakket werkt u efficiënter, neemt u betere beslissingen en wordt u productiever, waardoor u uiteindelijk een hoop kosten bespaart.

Maakt u nog gebruik van facturen in PDF of misschien zelfs op papier? Steeds meer bedrijven stappen over naar elektronisch factureren. Ook voor MKB-bedrijven zijn er voldoende voordelen. We leggen u graag uit wat e-factureren is en welke voordelen u eruit kan halen.

In de tijd van nu wordt er steeds meer gedigitaliseerd. Zo is het vanaf nu mogelijk om uw bankrekening te koppelen met ons systeem. Binnenkomende betalingen worden automatisch verwerkt in het systeem en openstaande betalingen verzendt u gemakkelijk naar uw bank. We leggen u graag uit hoe het werkt.

Onze oplossing is voorzien van een naadloze koppeling met Excel. Zo bent u in staat om lijsten in uw systeem gemakkelijk te bewerken in Excel en om deze vervolgens terug te publiceren naar Business Central. Voor u als gebruiker brengt dit verschillende voordelen met zich mee. We leggen de functionaliteiten graag aan u uit.

Wist u dat onze oplossing is voorzien van een naadloze integratie met Outlook? Hierdoor beheert u direct vanuit uw mailbox eenvoudig bedrijfsinteracties met klanten en leveranciers. Deze Outlook-invoegtoepassing is standaard in onze software inbegrepen en brengt verschillende voordelen met zich mee. We leggen het graag uit en willen u laten zien hoe de Outlook integratie werkt.

Als u momenteel al gebruik maakt van Business Central, zijn sneltoetsen een handige manier om veelvoorkomende taken sneller uit te voeren. U werkt productiever door met uw toetsenbord veelgebruikte functies op te roepen in plaats van met uw muis of vinger. Oneindig vaak zoeken in de actiebalk is niet langer nodig. We laten de belangrijkste sneltoetsen graag aan u zien.

Als organisatie heeft u ongetwijfeld regelmatig te maken met het verwerken van inkomende facturen. Het handmatig invoeren van (inkoop) facturen is een tijdrovende klus, wat ook nog eens foutgevoelig is. Als u het kritisch bekijkt, omvat deze klus vaak enkel het overtypen van cijfers. Een scan en herken software biedt hiervoor een eenvoudige uitweg. We leggen u graag uit hoe het werkt.